In 1980 richtte Patrizia Bos haar eigen schoonheidssalon op genaamd Schoonheidssalon Patrizia Bos. De behandelingen die deze salon aanbood waren vooral gericht op huidverzorging. In de loop der jaren kwam er steeds meer aandacht voor huidverbetering en transformeerde schoonheidssalon Patrizia Bos zich naar een gerenommeerd instituut gespecialiseerd in huidverbetering.

Op 1 januari 2017 werd Inge de Best eigenares van Schoonheidssalon Patrizia Bos. Na 20 jaar ervaring als bedrijfsleider van Schoonheidssalon Patrizia Bos was voor Inge het moment aangebroken om het bedrijf over te nemen. Na 5 jaar zelfstandig ondernemerschap was in 2022 de tijd rijp om afscheid te nemen van de naam schoonheidssalon Patrizia Bos en te kiezen voor een eigen bedrijfsidentiteit en visie: Best Skin Solutions. Deze naam zegt alles wat wij doen en waar wij voor staan: we gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jouw huid!

Het team van Best Skin Solutions bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten: Lauren, Sanne, Emma en Inge. Onze huidspecialisten zullen jou altijd met veel zorg en aandacht behandelen. Na de behandeling adviseren we welke producten je thuis het beste kunt gebruiken en hoe deze te gebruiken. De huidspecialisten van Best Skin Solutions volgen regelmatig trainingen en bijscholing om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, werkstoffen en behandeltechnieken. Wij zijn aangesloten bij de Anbos, dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Wij werken samen met zorgverzekeraars waardoor acne behandelingen worden vergoed als je daarvoor verzekerd bent. Tot slot is Best Skin Solutions ook is een inspirerende plek voor beginnende professionals. Wij bieden regelmatig studenten een stageplek aan.

Online afspraak inplannen

“Onze missie is om de conditie van jouw huid te optimaliseren. Wij geloven dat wanneer jij tevreden bent over jouw huid, jij je een blijer mens voelt en daardoor nog gelukkiger door het leven gaat.”

Reviews