Anti-aging

Resurfacing Start-Up

€105 // 60 minuten

pHformula peeling / PCA oxygen

Voor nieuwe klanten beginnen we altijd met de Resurfacing Start-Up. Een huid moet wennen aan een eerste peeling en deze behandeling is daar volledig op afgestemd. Wanneer de huid slecht doorbloedt of vaal is kiezen we voor een pca oxygen behandeling. Wanneer de huid in een goede conditie is gaan we meteen aan de slag met een AGE peeling van pHformula.

Resurfacing Strong

€115 // 60 minuten

resurfacing age pHformula

De Resurfacing Strong is een behandeling in kuurverband in combinatie met de resurfacing thuiskit. Aansluitend na de resurfacing brengen we een pHformula masker aan en verschillende solutions (vitame A, B en C) waarbij collageenaanmaak wordt geactiveerd en reguleert de melanine productie. De easticiteit wordt versterkt en vrije radicalen worden geneutraliseerd.

Resurfacing Intensive

€135 // 75 minuten

Resurfacing age pHformula + Forrle’d mask

De Resurfacing Intensive bestaat uit de pHformula resurfacing age waarbij we de dermabrasion van pHformula inmasseren. Dit zorgt voor exfoliatie (huidvernieuwing) waarmee fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Je ziet direct het resultaat want je huid verstrakt en krijgt een mooie glans. Wanneer je al langer bij ons komt, kunnen we binnen de Resurfacing Intensive ook overstappen naar Age solutions van pHformula. Deze solutions zorgen voor het aanpakken van typische tekenen van huidveroudering zoals zonbeschadiging, pigmentveranderingen, een matte huid en oppervlakkige of zelfs diepe expressielijntjes. Iedere Resurfacing Intensive wordt afgesloten met een  Forrle’d lift masker en biopure serums.

Resurfacing Platinum

€175 // 90 minuten

Resurfacing age pHformula / PCA + Forrle’d +  Dermapen / Seyotda

Met de resurfacing platinum ga je voor de allerbeste anti aging behandeling die Best Skin Solutions biedt: peelend, collageen en fibroblast stimulerend en geeft een volumeboost door hoogwaardige hyaluronzuur die we aanbrengen. De behandeling bestaat uit een resurfacing van Pca of pHformula en wordt opgevolgd door de dermapen of Seyotda*. Met Seyotda wordt oxygen en hyaluronzuur ingebracht op het celniveau van de opperhuid. De behandeling wordt afgesloten met de nobelprijs bekroonde Forlle’d serums en Forrle’d masker.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken van jouw huid, kiezen we op dat moment welke de dermapen of Seyotda het beste voor jouw huid is op basis van jouw huidconditie.

Plan een resurfacing