Needling

Wat doet de Fusion Dermapen Multi needling?

De Fusion pen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageen stimulatie. Met behulp van een cartridge met 9 naaldjes en een apparaat dat ingesteld kan worden op de gewenste diepte, is dit de meest geavanceerde manier van needlen. Elke zone van het gezicht kan op de juiste diepte en met de juiste methode behandeld worden, zodat het beste resultaat wordt verkregen. Tijdens het gebruik van de dermapen wordt de huid bestempeld met meerdere naaldjes, waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid snel genezen met behulp van lichaamseigen collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C en peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en krijgt meer volume. Hierdoor wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
Een op maat samengestelde cocktail van Fusion medische werkstoffen zorgen ervoor dat de huid op diverse huidproblemen is toe te passen zoals een verslapte huid, volume verlies, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, uv-schade, rosacea en acne littekens.

Microneedling Nijmegen

Wat doet de Fusion Dermapen Mono needling?

De mono pen needling is een elektrisch apparaat met slechts 1 enkele naald. Met de mono pen kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel heel lokaal behandeld, waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Er wordt gekozen voor mono needling wanneer we ingezoomd werken en dus heel nauwkeurig een klein gebied van de huid willen behandelen. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.