Nieuwe klanten

Gratis intake

15 minuten

Wanneer je nog nooit een professionele behandeling hebt gehad, kunnen we ons voorstellen dat je eerst meer informatie en een advies op maat wilt krijgen alvorens je start met een behandeling. Daarom bieden wij een gratis intake aan voor nieuwe klanten. Het voordeel is dat Best Skin Solutions in het centrum van Nijmegen zit dus een intake is goed te combineren met een bezoek aan Nijmegen.

Een intake duurt gemiddeld 15 minuten waarbij we een huidanalyse uitvoeren zodat wij op micro niveau kunnen inzoomen wat de conditie van jouw huid is. Onze behandelingen zijn verdeeld op basis van intensiteitsniveaus waardoor we een behandeling op maat kunnen samenstellen op basis de huidanalyse en jouw wensen. De intake is geheel vrijblijvend en wanneer jij dit wilt, kun je een afspraak maken voor je eerste behandeling bij Best Skin Solutions.

Intake + behandeling

€75 // 90 minuten

Het is ook mogelijk om als nieuwe klant meteen een eerste basisbehandeling in te plannen. Na de intake volgt dan jouw eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van jouw huid, stellen onze huidspecialisten een behandelplan op.

In principe starten we altijd met een milde peeling en afhankelijk wat jouw huid nodig heeft, focussen we bijvoorbeeld naast het reinigen ook op het goed hydrateren van jouw huid middels een PCA of Nimue masker. Deze eerste behandeling is voor jou een mooi vertrekpunt om kennis te maken met Best Skin Solutions. Daarnaast krijg je ook een vrijblijvend adviesplan wat je zelf thuis kan doen indien je het maximale resultaat wilt bereiken.

Plan een intake of basisbehandeling