Merken-Nimue

NIMUE

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.
Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

www.nimue.nl

Merken-PCI1

PCA

PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland. PCA skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA skin opgeleide professionals.

www.pca-skin.nl

Merken-PH

pHformula

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering. Onze passie om de gezondheid van de huid te verbeteren en onze innovatieve benadering zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe producten met multifunctionele voordelen. Dit geeft het hoogst haalbare resultaat voor de veeleisende hedendaagse consument.

www.ph-formula.nl

Merken-MeLine

MELINE

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering. Een vereiste voor deze specialisatie is dat de huidspecialist de nodige kennis in huis heeft.

www.dermaesthetics.nl/merken/meline-de-oplossing-voor-hyperpigmentatie

Merken-ForLLed

Forlle’d

Forlle’d komt uit Japan en is dé pionier in nanotechnologie ten aanzien van de huid. Met deze Nobelprijs bekroonde technologie weet Forlle’d huidverbetering te realiseren op het hoogst haalbare niveau. Moleculen van laag moleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen, geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen extra diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Door de exacte moleculaire afstemming van de werkstoffen van Forlle’d komen deze wél in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan. Deze unieke en tevens gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau en dit maakt Forlle’d zo uniek en zelfs revolutionair. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen de huid tegen vrije radicalen met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

www.dermaesthetics.nl/merken/forlled

Merken-DrK

DR K Dermal Health Care

Dr K Dermal Health Care is een nieuw medisch cosmeceutisch merk welke sinds 2019 op de markt is. Als pionier in de wetenschap op het gebied van huidverbetering, heeft Dr K Dermal Health Care bewezen dat het gebruik zorgt voor een optimale huidgezondheid. Een overgevoelige reactie op externe factoren zoals voeding, uv straling en stress hebben de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat steeds meer mensen last hebben van ontstekingsstoornissen welke zich uiten als chronische roodheid, acne of eczeem. Vaak is dit het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie. Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en probiotisch huidvernieuwingssysteem. Het is wetenschappelijk ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot aan de microbiota van de huid.

Dr K biedt oplossingen bij huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

www.dermaesthetics.nl/merken/dr-k-dermal-health

Merken-GF

Thoclor Labs

Als salon zijn wij razend enthousiast over de introductie van de Thoclor Labs GF-serie in Nederland. Twee producten op basis van ons eigen immuunmolecuul HOCL, bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging. Het actieve ingrediënt genaamd hypochlorous acid (HOCl) is een natuurlijk geproduceerd molecuul, dat ook bekend staat als immuunmolecuul. In feite is dit de basis van het immuunsysteem van ons lichaam en wordt gevormd in de witte bloedcellen. Het gebruik van Thoclor heeft veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan de verjonging van de huid én heeft ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCl 80 tot 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) waarbij HOCI volledig natuurlijk en veilig is in tegenstelling tot bijvoorbeeld bleek. Wanneer je gezichtsveld bijvoorbeeld wordt blootgesteld aan het Covid-19 virus, is de kans dat het virus zich kan manifesteren minimaal doordat Thoclor het virus binnen twee minuten doodt.

www.dermaesthetics.nl/merken/thoclor-labs

Merken-Fusion

Fusion Mesotherapy

De Fusion Pen behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor het stimuleren van het aanmaken van collageen. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden. De Fusion Pen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging: de collageen inductie therapie. Deze techniek is multifunctioneel want er kan zowel gewerkt worden met de Mono-Needle evenals de Multi-Needle. Onze specialisten kunnen na een huidanalyse vaststellen welke delen van de huid met de Mono-Needle dienen te worden behandelend, en welke met de Multi-Needle voor een optimaal en natuurlijk eindresultaat.

www.dermaesthetics.nl/merken/fusion-monopen