Seyo TDA

Wat is Seyo TDA?

Bij Trans Dermale Applicatie (TDA) komen werkstoffen op basis van Hyaluronzuur in de diepere lagen van de huid terecht zonder aanraking, irritatie of roodheid. Hyaluronzuur heeft een hydraterende samenstelling, waardoor de vochtbalans verbeterd wordt. Het Seyo TDA apparaat zorgt ervoor dat zuurstof in de cel wordt gebracht, waardoor afvalstoffen worden verwijderd en voedingstoffen beter kunnen worden opgenomen. Het TDA systeem reinigt de lucht uit de omgeving en maakt daarvan hoog-geconcentreerde zuivere zuurstof. Daardoor wordt de hoornlaag van de huid geopend zodat de actieve ingrediënten de diepere huidlagen kunnen bereiken. De hoge druk zorgt tevens voor stimulatie van collageen aanmaak en elastine in de huid.

Microneedling Nijmegen

Seyo TDA Mitocell

Seyo TDA werkt in verschillende gradaties en sterktes. Bij Seyo TDA Mitocell zijn anti aging werkstoffen toegevoegd die een verjongend effect op een veeleisende huid.

Seyo TDA Hyaluron 10

De concentratie van werkstoffen in Seyo TDA Hyaluron 10 is een speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de eerste ontstane lijntjes in het gezicht. Door de hoge concentratie hyaluron legt Seyo TDA Hyaluron 10 een vocht depot aan in de huid en herstelt je huid daardoor intensief.