Huidverjonging

Skinboost Basic

€105 // 60 minuten

Peeling PCA / pHformula / Nimue

De Skinboost Basic is onze startersbehandeling. Wil jij kennis maken met Best Skin Solutions en heeft jouw huid nog weinig tot geen ervaring met peelings, dan is dit de behandeling die wij adviseren om mee te starten. De Skinboost Basic is een lichte peeling waarbij we de keuze hebben uit PCA, pHformula of Nimue. Na een huidanalyse kiezen onze huidspecialisten welke peeling het beste is voor jou. Na afloop van de Skinboost Basic zul je ervaren dat je huid gladder aanvoelt en een mooie glans heeft. De huidstructuur is strakker en de poriën zijn verfijnd.

Skinboost Strong

€115 // 75 minuten

Peeling PCA / pHformula + Forrle’d

De Skinboost strong bestaat uit een peeling van Pca of pHformula*. Deze behandeling is bedoeld als een kuurbehandeling waarbij je om de 4 weken wordt behandeld zodat we de intensiteit van de peeling kunnen verhogen. Elke behandeling wordt afgesloten met een peel off masker van pHformula.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken wordt er gekozen voor de Pca ultra peeling of de pHformula Age solution.  

Skinboost Intensive

€135 // 75 minuten

Peeling PCA / pHformula + Forrle’d

De Skinboost Intensive bestaat uit een Pca ultra peeling of de pHformula Age solution* en dit combineren we met gepatenteerde biopure serums van Forlle’d. De behandeling wordt afgesloten met het liftmasker van Forlle’d.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken wordt er gekozen voor de Pca ultra peeling of de pHformula Age solution.  

Skinboost Platinum

€175 // 90 minuten

Peeling PCA / pHformula + Forrle’d + Jettplasma / Dermapen

Met de Skinboost Platinum ga je voor het beste van Best Skin Solutions want deze behandeling is peelend, collageen stimulerend en geeft een volumeboost! De peeling van Pca of pHformula wordt opgevolgd door een needling d.m.v. dermapen of Jettplasma*. Met de Skinboost Platinum wordt jouw huid gevoed en worden de fibrolastcellen gestimuleerd om zelf collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. De behandeling wordt afgesloten met nobelprijs bekroonde Forlle’d serums en een Forrle’d vliesmasker.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken van jouw huid, kiezen we op dat moment of needling of Jettplasma het beste voor jouw huid is op basis van jouw huidconditie.

Plan een skinbooster