Roodheid

CR Basic

€85 // 60 minuten

Nimue Bioactive

De CR Basic is de startbehandeling voor klanten die voor het eerst een behandeling ondergaan gericht op het verminderen van roodheid in de huid. Binnen de CR Basic gebruiken we de interactive range van pHFormula met als doel om het herstel van de normale huidfysiologie te bewerkstelligen. De CR Basic verzacht de huid, vermindert roodheid en huidsensibilisatie.

CR Medium

€105 // 60 minuten

Nimue Bioactive + Seyo-tda rescue

Met de CR Medium gaan we doelgericht aan de slag om de roodheid in jouw huid te vermindernen. CR staat voor chronical redness. De CR Medium start met een lichte Nimue bioactive peeling. Deze peeling wordt opgevolgd door de Seyo TDA rescue. Middels dit apparaat wordt onder hoge druk hyaluronzuur aangebracht in de basaal cellenlaag van de opperhuid. De behandeling wordt afgesloten met een hyaluronzuur masker van Seyo TDA.

CR Strong

€115 // 60 minuten

Dr. K / pHformula

Sommige mensen hebben last van chronische roodheid, soms in combinatie met rosacea. Andere mensen hebben juist weer regelmatig last van eczeem in het gezicht. Voor dergelijke huidklachten biedt Best Skin Solutions de CR Strong aan. Tijdens deze behandeling werken we met de Dr. K postbiotic resurfacing enzymatic peeling. Het immuunsysteem in de huid wordt verhoogd middels een mix van medisch werkzame stoffen (postbiotica + enzymen) die de huid kan opnemen tijdens deze behandeling. Het verbetert de algehele uitstraling van de huid door de helderheid en het vochtgehalte te bevorderen zonder de barrièrefunctie te verstoren.

Plan een CR basic / medium / strong