Acne

Peeling Mild

€85 // 60 minuten

Peeling Nimue Bio active

Deze acne behandeling is een basispeeling om mee te starten en je huid optimaal te reinigen. We starten met een enzymatische peeling gevolgd door een fruitzuurpeeling waarna het verstopte talg wordt verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een Nimue crème masker om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Peeling Medium

€105 // 60 minuten

Peeling Nimue Bioactive + Glycol 35% peeling

Deze acne behandeling bestaat uit twee peelings die zich in sterkte opbouwen zodat je een verstopte en verdikte huid optimaal kan reinigen en ook het talg dat moeilijk is te verwijderen toch naar boven komt en zich makkelijk laat verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een Nimue alginaat masker die huid hydrateert en verkoelt.

Peeling Strong

€115 // 60 minuten

Peeling PCA / pHformula

De Peeling Strong bestaat uit een Pca peeling of de pHformula Acne solution peeling*. Om het beste resultaat te bereiken adviseren we altijd om deze behandeling in kuurverband te nemen zodat we gaandeweg het traject de sterkte kunnen intensiveren en zo de diepte van acne littekens te verminderen.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken, kiezen we op dat moment welke peeling het beste voor jouw huid is op basis van jouw huidconditie.

Peeling Intensive

€155 // 90 minuten

Peeling Nimue / pHformula + needling Fusion derma pen

Dit betreft de meest intensieve behandeling om acne en littekens te behandelen. Wanneer je  dus last hebt van acne littekens, oneffenheden of grove poriën adviseert Best Skin Solutions om te kiezen voor de Peeling Intensive. De behandeling start met een 35% glycol peeling van Nimue of de Acne Solution van pHformula*. Deze behandeling wordt vervolgd met de Fusion dermapen waarbij de huid wordt behandeld met meerdere naaldjes waarbij hyaluronzuur + een cocktail van medische werkstoffen diep in huid terecht komt. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend alginaat masker.
*Op basis van de huidanalyse die onze huidspecialisten maken, kiezen we op dat moment welke peeling het beste voor jouw huid is op basis van jouw huidconditie.

Plan een acne peeling