Microneedling Nijmegen 

Heb jij last van een verouderde huid of merk je dat je huidconditie achteruit gaat? Bij Best Skin Solutions kun je terecht voor de beste oplossing tegen een ouder wordende huid. Microneedling in Nijmegen helpt tegen fijne lijntjes, rimpels, acne, hyperpigmentatie, een dunner wordende huid en nog veel meer.

Microneedling Nijmegen tegen een ouder wordende huid 

Wij hebben al zo’n 25 jaar ervaring met het behandelen van een ouder wordende huid. Daardoor weten we precies met welke behandelingen we jou het beste kunnen helpen. Soms wordt de huid na verloop van tijd dof of vaal. Ook kan je last krijgen van een ongelijkmatige teint of kleine littekens. Microneedling in Nijmegen is een effectieve methode om hier verandering in te kunnen brengen. 

Microneedling in Nijmegen exfolieert de huid. Dat wil zeggen dat het vernieuwen van de cellen in de huid wordt gestimuleerd. De levende huidlagen worden versterkt. Je huidtextuur zal versterken en verfijnen. Omdat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wordt de opname van actieve ingrediënten verbeterd. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de hydratatie en microcirculatie van de huid. Hierdoor wordt de huid helderder en egaler. 

Hoe het werkt

Microneedling in Nijmegen bij Best Skin Solutions bestaat uit een kuur van meerdere behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt gebruikgemaakt van een peeling, nanoneedling of microneedling en een masker. Door de actieve ingrediënten en hyaluronzuur egaliseert en verheldert de huid. De naaldjes die worden gebruikt zijn zeer dun. Het is een non-invasieve techniek waarbij minuscule kanaaltjes in de huid worden gemaakt, zodat actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen. De minuscule kanaaltjes zorgen ervoor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt voor een jonger uitziende huid. Het doet niet veel pijn. Je kan hooguit wat lichte discomfort ervaren. Er kan een milde tinteling of een gevoel van warmte ontstaan. Bij een kuur van 6 behandelingen om de 4 weken bereik je het beste resultaat voor je huid. 

We maken gebruik van steriele vanadium- en titaniumnaalden. De lengte van de naald kan tot 2 mm worden ingesteld. Ook kunnen we collageen en wondgenezing extra stimuleren via rood led-licht. Voor iedere huidtype is dit een effectieve behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring met Microneedling in Nijmegen kunnen we je huidstructuur verfijnen. 

Inge de Best, eigenares Best Skin Solutions verzorgt de intakes.

Contact opnemen om je huid te egaliseren en verhelderen 

Wil je een einde maken aan grove poriën, een doffe huid, fijne lijntjes en rimpels? Microneedling in Nijmegen is de beste methode om je huidtextuur te verfijnen. Onze behandelingen zijn minimaal invasief en vrijwel pijnloos. Het volume zal worden versterkt dankzij het hyaluronzuur en de actieve ingrediënten. Neem contact met ons op als je graag een afspraak wil maken of vragen hebt over de behandeling.