De resultaten van microneedling

Kies je voor microneedling in Nijmegen, dan kan de huid de eerste periode na de behandeling ietwat geïrriteerd aanvoelen en een rode gloed hebben. Dat komt doordat we als het ware kleine beschadigingen aan de huid veroorzaken. Zo’n 4 tot 5 dagen na de behandeling ziet de huid er weer mooi uit. Meestal zijn er enkele behandelsessies nodig om de gewenste resultaten te behalen. Na enkele behandelingen ziet de huid er vaak al een stuk jonger uit.

Als jij je afvraagt welke resultaten je van microneedling in Nijmegen kunt verwachten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je huid analyseren en je op basis daarvan een beeld geven van het effect dat deze behandeling op je huid zal hebben. Eventueel kunnen we je ook voor- en nafoto’s laten zien van mensen met een vergelijkbaar huidtype.

Wil jij zo snel mogelijk een afspraak inplannen voor microneedling in Nijmegen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Microneedling Nijmegen

Voor microneedling in Nijmegen ben je bij onze salon aan het juiste adres. We bieden diverse microneedling behandelingen aan en bepalen aan de hand van jouw huidtype welke behandeling het meest geschikt is. Bij microneedling in Nijmegen worden er ontzettend dunne naalden gebruikt om minuscule gaatjes in de huid te maken. Het lichaam wil deze kleine beschadigingen herstellen en maakt daarvoor nieuw bindweefsel en collageen aan. Dat zorgt ervoor dat je huid soepeler, sterker en mooier wordt. Wil jij graag een jongere huid? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Inge de Best, eigenares Best Skin Solutions verzorgt de intakes.

Wanneer kies je voor microneedling in Nijmegen?

Wanneer je ouder wordt, zal de huid minder collageen aanmaken. Je huid gaat daardoor meer hangen. Omdat microneedling de aanmaak van collageen stimuleert, wordt de huid weer strakker en egaler. Microneedling werkt daarnaast ook tegen kleine littekens, grove poriën en rimpels. Microneedling in Nijmegen is dus aan te raden als je huid ouder begint te worden of als je bepaalde oneffenheden weg wilt werken.

Microneedling in Nijmegen met de dermapen

In onze salon voeren we behandelingen uit met de handroller, maar daarnaast verzorgen we ook behandelingen met de dermapen. De dermapen is een dun apparaat in de vorm van een pen, waarmee we heel nauwkeurig kunnen werken. Dat maakt de dermapen bijvoorbeeld geschikt voor het plaatselijk behandelen van rimpels in het gezicht. Daarvoor kunnen we een dermapen met slechts één naald gebruiken, maar ook een dermapen met meerdere naalden.

Ben je benieuwd naar welke behandeling het best bij jouw huid past? Maak dan een afspraak voor gratis huidadvies. Op basis van jouw huidtype kunnen we een behandelplan opstellen.