Schoonheidssalon Nijmegen

Heb je last van acne, pigmentvlekken of ouder wordende huid? Heb je last van een doffe huid, roodheid of stoor je je aan de diepte van jouw rimpels? Best Skin Solutions is een schoonheidssalon in Nijmegen die je kan helpen om bovenstaande problemen aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende behandelingen die de conditie van je huid aanzienlijk helpen te verbeteren. Neem contact met ons op via het contactformulier als je graag wilt weten wat we voor je kunnen betekenen. Een eerste intake is altijd gratis.

De beste schoonheidssalon in Nijmegen

Wij doen er graag alles aan om je te helpen met het verbeteren van je huid. Onze schoonheidssalon in Nijmegen bestaat al meer dan 40 jaar. Wij beschikken zodoende over de juiste expertise om jou optimaal te kunnen adviseren en behandelen. Zo kijken we samen naar wat de beste behandeling is voor jouw huid en luisteren we aandachtig naar wat jouw doel is ten aanzien van jouw huid. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons centraal. Zo zullen wij je altijd een haalbaar en realistisch doel bieden dat we kunnen bereiken middels een behandelplan. Wij zijn verbonden aan Anbos, dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Binnen de acne specialisatie van Anbos volgen wij regelmatig verplichte trainingen en studies om onze kennis op peil te houden. Zo kunnen wij de meest actuele kennis en accurate behandelingen geven om jouw huid in een topconditie te krijgen. 

Bij Best Skin Solutions stap je binnen in een oase van rust en zul je meteen de warmte ervaren die ons bedrijf uitstraalt. Dit is kenmerkend voor het DNA van Best Skin Solutions: hartelijk en kundig personeel dat oprecht in jou geïnteresseerd is. Daarnaast is onze schoonheidssalon in Nijmegen in 2022 verbouwd met als doel om voor jou als klant een totaalbeleving te ervaren. We zijn geen klinisch instituut aan de buitenkant maar bieden wel die kwaliteit maar dan in een warm aangeklede ambiance. Persoonlijke aandacht en interesse staat bij ons op één! Onze salon bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen.

Dankzij een betrouwbaar advies en de beste behandelingen zorgen wij ervoor dat je met een heel tevreden gevoel onze schoonheidssalon in Nijmegen verlaat. Naast de behandeling geven wij je thuisproducten mee van de beste merken: pHformula, Nimue, Thoclor, Dr. K, PCA Skin, Forlle’d en MeLine. 

Ervaringen van anderen

Maak direct een afspraak

Hoe wij je kunnen helpen

In onze schoonheidssalon in Nijmegen werken we met de beste methoden voor huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in anti-ageing, huidverjonging, pigment, roodheid en acne. Hiervoor passen wij uiteenlopende behandelingen toe. Wij zorgen voor de beste behandeling die we op maat aanbieden, specifiek gericht op jouw huidprobleem. Van peelings tot microneedling en plasmabehandelingen. Met onze peelings en microneedling hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring en zijn daarmee dé schoonheidssalon in Nijmegen met de beste resultaten en heel goede reviews van zeer tevreden klanten. 

Er zijn verschillende soorten behandelingen waarvoor je in onze schoonheidssalon in Nijmegen terecht kunt: peelings en resurfacing, micro- en nanoneedling, Forlle’d Hyaluronzuur, Jett Plasma Streaming, Seyo TDA Zuurstof en diverse soorten gezichtsmassage technieken zoals deep tissue en bindweefsel massage. Tijdens een gratis intake kijken we wat de beste behandeling is voor jouw huid en kunnen we een behandelplan voor je opstellen. 

Contact opnemen 

Zoek je een schoonheidssalon in Nijmegen voor het verbeteren van je huid? Neem dan contact op met Best Skin Solutions. Wij bieden een breed arsenaal aan behandelingen aan waar we jou uitstekend mee kunnen helpen. Uiteraard geven wij een eerlijk advies met realistische eindresultaten. Neem contact met ons op via het contactformulier als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. 

Schoonheidssalon Nijmegen