Peeling Nijmegen

Zoek je een specialist in peeling in Nijmegen? Dan is het goed om te weten dat je altijd bij ons in de schoonheidssalon in Nijmegen terecht kan. Bij Best Skin Solutions hebben we veel ervaring met peeling. Peeling kan op verschillende manieren zeer waardevol zijn voor de huid, zeker als je te maken hebt met acne. Peeling in Nijmegen kan namelijk een zeer effectieve behandeling tegen acne zijn. Wanneer je zelf met acne te maken hebt, kun je bij ons een afspraak maken.

Acne is een veel voorkomend probleem

Acne is een veel voorkomend huidprobleem en het is iets wat ook op oudere leeftijd kan ontstaan. De talgklieren raken verstopt of ontstoken. In de meeste gevallen is de Propioni bacterie de ‘schuldige’ aan het ontstaan van acne. Het is een gegeven dat deze bacterie zich kan ontwikkelen in een zuurstofvrije omgeving. In feite is het simpel; vanwege de overproductie van talg worden dode huidcellen vastgehouden en die sluiten de huid af. Talg kan er zo dus niet uit. Er is dan sprake van een verstopping en dus kan er geen zuurstof in de huid komen. Op die manier kan de genoemde bacterie zich vermenigvuldigen en de acne dus uitbreiden. Peeling in Nijmegen kan de oplossing vormen.

Peeling in Nijmegen als behandeling tegen acne

Een andere reden dat acne kan ontstaan is disbalans in de hormoonhuishouding en een overproductie van talg. Met peeling in Nijmegen kan vrijwel altijd iets tegen acne gedaan worden. Daarbij bestrijden we de bacterie en verdunnen we de hoornlaag die bovendien gladder gemaakt wordt. Als specialist in peeling in Nijmegen werken we met een peeling solution. Deze dringt op een zeer effectieve manier de poriën binnen. Talgophopingen lossen op die manier op, waardoor de bacteriële ontsteking weggenomen wordt.

Onze peelings bevatten zeer actieve werkstoffen

Onze peeling heeft een sterk eiwitsplitsende werking. We werken met zeer actieve werkstoffen in de peelings, peelings die speciaal ontwikkeld zijn om de symptomen van acne te behandelen. Je moet dan denken aan het tegengaan van de overproductie van talg, comedonen, ontstekingen en een verdikte huid. Heb jij ook te maken met acne, dan kun je dus voor peeling in Nijmegen kiezen.

Heb jij vragen over peeling of over een van de andere behandelingen in onze salon en ben je op zoek naar een acne behandeling in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer! Wil je het liefst direct een afspraak maken? Neem ook dan contact met ons op.