Gezichtsbehandeling in Nijmegen op basis van uw persoonlijke doelen

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling in Nijmegen bij een salon die gespecialiseerd is in huidverbetering? Onze schoonheidssalon in Nijmegen bestaat al sinds 1980 en is inmiddels uitgegroeid naar een instituut gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Wij zijn een team van vier gepassioneerde huidspecialisten die jou met veel aandacht en zorg behandelen. Ook tijdens het traject na de behandeling kun je rekenen op onze begeleiding. Op basis van jouw persoonlijke doelen gaan wij bekijken welke gezichtsbehandeling in Nijmegen bij onze gezichtspraktijk het beste bij jouw huidtype past. Wist je dat wij al meer dan 40 jaar dé specialist zijn op het gebied van peelings? Dit is ook een van onze meest toegepaste behandelingen, naast retinol behandelingen. Daarnaast bieden wij behandelingen voor huidverbetering aan, zoals de Jett Plasma lift en het Japanse met Nobelprijs bekroonde merk Forlle’d Lifting treatment. Seyo TDA zuurstof en hyaluronzuur behandeling en de medische Fusion dermapen. Wil je weten hoe wij jouw huidproblemen kunnen verhelpen? Maak een afspraak voor gratis huidadvies.

Gezichtsbehandeling in Nijmegen op basis van nieuwste technieken

Als schoonheidssalon in Nijmegen hebben wij professionalisering hoog in het vaandel staan en daarom verdiepen wij ons in de nieuwste technieken, zoals Jett Plasma Lift. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van huidverjonging en huidverbetering welke uiteenlopende huidproblemen kan verhelpen. Deze behandeling is uniek omdat het de lederhuid ondersteunt en beschadigde cellen kan herstellen. Daarnaast worden verstoringen in de lederhuid gestimuleerd. Ook een fijne bijkomstigheid: de behandeling is geheel pijnloos en veroorzaakt geen wondjes en/of korstjes. Heb je last van acne, eczeem of rosacea of wil je jouw oogleden liften? Daarvoor is deze gezichtsbehandeling in Nijmegen erg geschikt. Wilt je meer weten? Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Pigmentbehandeling voor alle soorten pigmentvlekken

Op zoek naar een peeling in Nijmegen gericht op het verwijderen van pigmentvlekken? Wij zijn opgeleid om de MeLine Skin behandeling uit te voeren waarmee pigmentvlekken tot 95% kunnen verdwijnen. Dit is de eerste en enige productlijn die gericht is op alle soorten pigmentvlekken en is tevens geschikt voor ieder huidtype. Het grootste verschil met bestaande pigmentbehandelingen is dat de werkzame stoffen dieper in de huidlaag kunnen inwerken. Hierdoor kunnen vanaf nu ook pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker verdwijnen! Wij hebben reeds 20 jaar ervaring opgedaan met deze peelings en zijn specialist in deze gezichtsbehandeling in Nijmegen en omgeving. Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Vraag een gratis intake aan door een bericht achter te laten via het contactformulier.