Jett Plasma Lift

Plasma is dé nieuwste techniek op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Het is een nieuwe behandeling voor uiteenlopende huidproblemen, zonder snijden of fillers met zeer goede resultaten. Eindelijk een behandeling die de lederhuid ondersteunt en het herstel van beschadigde cellen of verstoringen in de lederhuid stimuleert.

Gezichtsbehandeling Nijmegen

Wat is Plasma?

In de natuurkunde kennen we naast vaste, vloeibare en gasvormige stoffen ook een vierde aggregatietoestand: de fase plasma. Plasma bestaat uit een geïoniseerd gas samengesteld uit ionen en elektronen. De fase plasma zorgt ervoor dat het Plasma apparaat waar wij mee werken in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo de huid te verjongen en te egaliseren.

Hoe werkt plasma streaming?

Het Plasma apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt diep door alle weerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. De energie die tijdens dit proces vrijkomt creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een sterk geneeskrachtige werking. Het doodt ongezonde bacteriën en remt daarmee ontstekingen. Het liften van de huid gebeurt met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. De fibroblasten in de huid worden aan het werk gezet en maken nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt opgevuld dankzij deze nieuwe vezels en oogt gelijkmatiger, gladder, steviger en heeft een fijnere huidstructuur.

Het grote voordeel van de Jett Plasma Lift

De behandelingen zijn aangenaam, geheel pijnloos en veroorzaken geen wondjes en/of korstjes. Deze methode is breed inzetbaar:

  • voor het vervagen van rimpels
  • het liften van oogleden
  • verstevigt en verjongt de huid
  • acne
  • rosacea

Er is geen herstelperiode, je kunt na de behandeling gewoon je werkzaamheden oppakken. Na de 1ebehandeling zie je al direct zichtbaar resultaat. Voor een optimaal resultaat adviseren wij (afhankelijk van je huidconditie) 4 tot 8 behandelingen in kuurverband en vervolgens eens in de 3 maanden een opfrisbehandeling. De prijs van de behandelingen verschilt per zone/behandelgebied. Bij een kuur van 5 behandelingen ontvang je 1 onderhoud behandeling na drie maanden voor de helft van de prijs.