Forlle’d

Als enige salon in Nijmegen werken wij met deze unieke Japanse producten met Nobelprijs bekroonde nanotechnologie. Forlle’d is pionier in nanotechnologie, waarmee ze in staat zijn om hyaluronzuur-moleculen te verkleinen tot 5 nanometer. Hierdoor zijn ze in staat om diep in de dermis te komen, waar ze de fibroblasten stimuleren om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur-aanmaak te bevorderen. Ze fungeren tevens als delivery system en nemen andere werkstoffen mee de dermis in.  Alle producten zijn met elkaar te combineren zodat we altijd een behandeling op maat kunnen maken.

Forlle’d Lift

De gepatenteerde werkstoffen van Forrle’d Lift herstellen huidverslapping en zorgt voor betere gelaatscontouren. Een kuur voorkomt vroegtijdige huidveroudering, verbetert de elasticiteit van de huid, geeft volume en stevigheid, versterkt de hydratatie op een dieper huidniveau en herstelt de collageen- en elastine synthese. Direct na een behandeling is het resultaat al zichtbaar.

Forrle’d Platinum

Forrle’d Platinum heeft een sterk anti-oxidant effect en voorkomt huidveroudering door invloed van omgevingsfactoren. Het houdt het melanogeneproces onder controle en voorkomt hiermee pigmentvlekken. De huid wordt ontgift, celontsteking wordt vermindert en de negatieve effecten van vrije radicalen worden onder controle gehouden.