Acne behandeling Nijmegen

Heb je last van ontstekingen en een vette huid? Dan heb je waarschijnlijk te maken met acne. Met behulp van een peeling met salicylzuur kunnen we een einde maken aan dit probleem. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met peelings en resurfacings. Met een acnebehandeling in Nijmegen kunnen we je helpen om acne tegen te gaan.

Hoe werken onze behandelingen?

Als je besluit om bij ons een acnebehandeling in Nijmegen te ondergaan, beginnen we eerst met een analyse. Zo weten we precies hoe hoog de intensiteit van de peeling moet zijn. Vervolgens kun je om de 3 weken bij ons langskomen voor een peeling. Tijdens de behandelingen worden onzuiverheden verwijderd. Denk aan mee-eters, comedonen, ontstekingen en onderhuidse talgbultjes. Vervolgens krijg je een masker. Na de peeling is een peel-off masker of een gelmasker heel fijn voor de huid. Behalve de behandelingen geven we je producten mee zodat je ook thuis jouw huid op de juiste manier kan reinigen en behandelen. Met deze methode bereiken we het beste resultaat. Onze thuisproducten bestaan bijvoorbeeld uit een reinigingsgel, fruitzuur serum, moisturiser en een spf zonbescherming. 

Ervaringen van anderen

Maak direct een afspraak

Een acnebehandeling in Nijmegen bij Best Skin Solutions

Dankzij onze ervaring van meer dan 25 jaar kunnen wij je uitstekend helpen met de beste acnebehandeling in Nijmegen. Onze therapeutische peelings en resurfacings zijn effectieve behandelingen om acne tegen te gaan. De expertise en kennis die wij als huidspecialisten hebben opgebouwd gebruiken wij graag om je te helpen met de bestrijding van acne. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Anbos, dé brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Een acnebehandeling in Nijmegen bestaat bij Best Skin Solutions uit een kuur. Ook geven we je producten mee die je thuis kan gebruiken. Onze thuisproducten zijn van Nimue, PCA, Dr K of pHformula. Zo bereiken we de beste resultaten. Je kan uiteraard eerst langskomen

voor een gratis intake. Tijdens de intake kijken we naar de activiteit van de acne en analyseren we de mogelijke oorzaken van jouw acne. In overleg met jou bespreken we hoe wij je het beste kunnen helpen met het tegengaan van acne en adviseren wij een behandelplan afgestemd op de behoefte van jouw huid. Omdat wij samenwerken met zorgverzekeraars, kunnen onze acnebehandelingen vaak worden vergoed door de zorgverzekeraar. Tijdens een intakegesprek bekijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor de beste acnebehandeling in Nijmegen. Voor een acnebehandeling in Nijmegen ben je bij Best Skin Solutions verzekerd van de juiste zorgvuldigheid aandacht.

Neem contact op voor het bestrijden van acne

Onze peelings en resurfacings werken doeltreffend tegen het behandelen van acne. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij je het beste kunnen helpen. Een acnebehandeling in Nijmegen bij Best Skin Solutions is daardoor uiterst effectief. We hebben al heel veel klanten met acne geholpen om hun acne onder controle te krijgen dankzij de juiste acnebehandeling in Nijmegen bij Best Skin Solutions. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek via het contactformulier. We helpen jou graag zo snel mogelijk zodat jij minder last hebt van acne!